Asiakkaiden kommentteja PPG Manager -laskutusohjelmasta

PPG Manager -laskutusohjelmaa käyttävät lukuisat pienet ja keskisuuret yrittäjät ympäri maata.

Lue mitä asiakkaat sanovat meistä.

1
OILI JALONEN OY

PPG Manager on ollut aktiivinen kehittämään ja tarjoamaan palveluita laskutukseen ja perintään. PPG Manager on osannut asettua yrittäjän asemaan ja räätälöinyt tuotteensa sellaisiksi, että niillä on todellista lisäarvoa asiakkaalle.

Oili Jalonen Oy
1
Promotukku Oy

Loistava laskutusohjelma, suosittelen!

Promotukku Oy
1
Flowpark Oy

PPG Manageria on selkeä ja nopea käyttää ja sen oppii helposti. Laskujen teko onnistuu vaikka puun latvassa keikkuessa. Erityiskiitos loistavasta palvelusta!

Flowpark Oy
1
FC TPS Oy

Nyt kun laskutus hoituu PPG Managerilla niin meidän työntekijöillä on huomattavasti enemmän aikaa tehdä muita tehtäviä.

FC TPS Oy
1
Ravintola Mami

Tilitoimisto suositteli PPG Manageria. Kahden päivän päästä meillä oli käytössä automatisoitu ja helppokäyttöinen laskutuspalvelu millä voimme lähettää myös verkkolaskuja.

Ravintola Mami
1
K-CITYMARKET SKANSSI

Laskutuspalvelun käyttö on tuonut meille kaupan laskutukseen suoraviivaisuutta ja tehokkuutta laskujen maksuvalvontaan. Säästetyn ajan käytämme muihin töihin.

K-CITYMARKET SKANSSI
1
Herrainpukimo

PPG Managerin avulla saimme käyttöön heti firmaa perustaessa sujuvan laskutusohjelmiston. Järjestelmä sopii hyvin myös mittakeikoille, jolloin mittapuvun tai -paidan ostopäätöksen voi tehdä paikan päällä ja raha-asiat hoituvat kotiin tulevalla laskulla jälkikäteen.

Herrainpukimo
1
Kuljetus HJK Oy

Palvelu on nopeaa ja asianmukaista. Yksi murhe vähemmän, kun on käytössä hyvä laskutusohjelma verkossa.

Kuljetus HJK Oy
1
Miracle-palvelut Oy

Loistava juttu! Kaikki tosi helppoa, säästää aikaa ja vaivaa suunnattoman paljon. Kokonaisuudessaan kaikkine ominaisuuksineen erinomainen työväline. Ehdottomasti suosittelen!

Miracle-palvelut Oy
1
Jyväskylän Kopio-Team Oy

Paino- ja tulostustalona olemme erittäin tyytyväisiä ns. yksiöllisten laskujen tekemisen helppouteen, koska tulostustyön hinnoitteluun vaikuttavat monet tekijät kuten paperin laatu, vahvuus, jälkikäsittely jne. Samoin aikaisempien laskujen etsiminen ja tarkastelu on helppoa. Ja tietenkin jälkiperintään olemme tyytyväisiä.

Kopio-Team
1
Visiotech Oy

PPG Manager -ohjelmiston avulla olemme pystyneet tehostamaan liiketoimintaprosessejamme ja ennen kaikkea säästämään työaikaa ulkoistamalla laskutuksemme. Ohjelmiston ehdoton vahvuus on sen joustavuus. Pienellä räätälöinnillä ohjelmisto saatiin soveltumaan hienosti juuri meidän tarpeisiimme. Voimme lämpimästi suositella palvelua myös muille yrityksille.

Visiotech
1
Palanto Oy

Olen ollut erittäin tyytyväinen laskutuksen vaivattomuuteen. Ongelmatilanteissa asiakaspalvelu on toiminut nopeasti ja perusteellisesti. Koko paketti on loistava!

Palanto
1
Pippan Tilipalvelu

Laskutusohjelma on toimiva ja helpottaa erityisesti tilitoimiston työtä, kun saamme itse tulostettua asiakkaalta tarvitsemamme raportit.

Pippan Tilipalvelu
1
Ympäristörakennus Saarinen Oy

Kätevä työkalu myös toimiston ulkopuolella.

YRS
1
Competition & Sales CS Oy

PPG Manageria on ollut helppo oppia käyttämään. Hyvä etu on myös se, että koska ohjelma toimii verkossa, niin sitä voi käyttää missä ja milloin vain!

kynnet.com
1
Hukaton Oy

Mukava, helppokäyttöinen laskutusohjelmisto. Maksuvalvonta huippujuttu!

Hukaton
1
Huvilupa Oy

PPG Manager -palvelun käyttö on tuonut Huviluvalle lisää uskottavuutta, säästöjä sekä nopeutta ja helppoutta jokapäiväiseen yritystoimintaan. Palvelun laatu on laadukasta ja asiakaslähtöistä. Voimme lämpimästi suositella PPG Manager -palvelun käyttöönottoa myös muille yrityksille.

Huvilupa
1
ZAS

Myös toistuvat laskut toimivat luotettavasti automaattilaskutuksen avulla.

ZAS
1
Kivikolmio Oy

Olemme todella tyytyväisiä PPG Managerin toimintaan, nopeus ja kyselyihin vastaaminen todella nopeaa.

Kivikolmio
1
KM-Pipe Oy

PPG Manager kirjanpito ohjelmisto on selkeä ja erittäin helppokäyttöinen. Helpot valikot ja selkeä toimintaperiaate takaavat laskutuksen onnistumisen.

KM-Pipe
1
Aktia-Arena Oy

Laskutusohjelma on selkeä ja helppokäyttöinen. Lisäksi hinnoittelussa on otettu huomioon eri yritysten tarpeet, joten pienemmätkin yritykset voivat käyttää palvelua kustannustehokkaasti.

Aktia-Arena
1
Pixed Creative Oy

Selainpohjaisena laskutusohjelmana voimme hoitaa digimediatoimistomme laskutuksen ja seurata reskontraamme missä vain - jopa toimiston ulkopuolella, eikä ohjelmisto ole sidottuna vain yhteen tai muutamaan koneeseen. PPG Manager sopii täydellisesti myös valokuvausstudiomme käyttöön, sillä kuittien tulostaminen asiakkaiden käteislaskutuksessa on tehty käteväksi.

Pixed Creative
1
Studio Eminent Oy

Etsin pitkään yritykseni käyttöön sopivaa laskutusohjelmaa, joka toimii hyvin Mac-ympäristössä. PPG Managerin tarjoaman selainpohjaisen laskutusohjelman avulla laskujen lähettäminen ei ole kiinni koneesta tai käyttöjärjestelmästä, vaan saan luotua ja lähetettyä laskut miltä tahansa koneelta ja tarvittaessa jopa puhelimella. Laskujen automatisoitu postitus, maksujen seuranta ja maksumuistutusten lähettäminen säästää todella paljon aikaa ja vaivaa yksinyrittäjän arjesta.

Studio Eminent
1
Viheraluerakentajat ry

Olemme hyvin tyytyväisiä PPG Managerin toimintaan. Tiedämme koko ajan laskutustilanteemme. Saamme rahamme tilille aiempaa nopeammin.

Vyra
1
Salon Gym & Fitness Center Oy

PPG Managerin laskutusohjelma ja etenkin saatavien perintä on helpottanut työtäni suunnattomasti! Voin keskittyä yrityksen kannalta tärkeään ja olennaiseen tekemiseen nykyään. Tykkään, peukutan ja suosittelen lämpimästi!

Gym & Fitness Center
1
Herkkunuotta Oy

Olemme olleet todella tyytyväisiä koko yhteistyömme ajan. Palvelu on kokonaisvaltaista, nopeaa ja henkilökohtaista. Suosittelemme lämpimästi.

Herkkunuotta
1
LESS IS MORE

Suosittelen PPG Manageria lämpimästi kaikille laskutusrumban kanssa painiville! Automatisoitu laskujen postitus ja maksujen seuranta maksumuistutuksineen säästää minulle paljon aikaa ja vaivaa mahdollistaen fokuksen pitämisen yritykseni ydintehtävissä. Selainpohjainen, helppokäyttöinen ja näppärä sovellus mahdollistaa laskujen tekemisen ja lähettämisen vaikka mökiltä tai reissusta käsin myös esim. iPadilla tai kännykällä. Huippupalvelu!

LESS IS MORE
1
Arttu Arojoki Tmi

Olen ollut erittäin tyytyväinen PPG Manageriin. Säästän paljon aikaa ja vaivaa käyttämällä laskutusohjelmaa. Enää ei tarvitse itse jatkuvasti seurata saatavia ja lähetellä maksumuistutuksia, kun PPG Manager hoitaa kaiken tämän puolestani. Asiakaspalvelu toimii loistavasti ja ohjelma on erittäin helppokäyttöinen. Suosittelen!

Arttu Arojoki Tmi
1
Appy Oy

PPG Managerilla saimme muutamassa minuutissa aloitettua sähköisen laskutuksen. Laskutus on helppoa ja nopeaa ja voimme keskittyä oman työmme tekemiseen. Suosittelen!

Appy
1
Pirkanmaan hygieniapalvelu Ky

Otin PPG Managerin käyttöön heti yritystoimintaa aloittaessani. Kuulin palvelusta tutulta yrittäjältä, joka koki PPG Managerin loistavaksi palveluksi. PPG Manager on todella hyvä työkalu laskutuksen hoitoon - laskutukseni on aina ajantasalla! Lisäsimme Visma PPG:n laskurahoituksen viime syksynä palveluumme ja tämä kävi erittäin helposti samalla ohjelmistolla ilman suuria muutoksia. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä kokonaispalveluun!

Hygieniapalvelu