PPG Manager kumppanit

1
Anders Inno Oy

Anders Inno on vuonna 2008 perustettu sähköisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Yritys on erikoistunut eri alojen johtavien verkkoliiketoimintaratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Anders Innon ratkaisujen avulla yritykset voivat menestyä uudessa digitaalisessa ja monikanavaisessa liiketoiminnassa. Anders Inno tarjoaa eri alojen yrityksille alan viimeisintä asiantuntemusta, kansainvälisen tason työkaluja ja ohjelmistokehitystä.

Anders Inno
1
Sonera

Sonera on osa monikansallista TeliaSoneraa ja toimimme jo lähes kahdessakymmenessä maassa. Vaikka strategiamme on globaali, toteutamme sitä silti aina paikallisena yhtiönä. Toimitamme mm. PPG Managerin laskutransaktiot.

Sonera
1
Maventa

Suomen suosituimman verkkolaskutuksen on ottanut veloituksetta käyttöönsä jo yli 30 000 yritystä 30 eri maassa. Maventa on yksi Suomen johtavista sähköisen laskutuksen palveluntarjoajista ja verkkolaskuoperaattoreista, jonka verkkolaskupalvelut tekevät laskutuksesta helppoa, edullista ja turvallista.

Maventa
1
Sekundi

Yhä useammin yrityksillä on saatavia myös ulkomaisilta asiakkailta. Jos asiakas ei suorita laskua, on yrityksen vapaaehtoisten huomautustoimien jälkeen hankalaa ryhtyä varsinaisiin perintätoimiin, sillä käytännöt ja mahdollisuudet vaihtelevat maittain. PPG Manager Oy:n emoyhtiö Visma PPG Oy on partneri eurooppalaisessa perintäyhteisö Sekundissa. Pystymme ainoana yrityksenä Suomessa tarjoamaan asiakkaille kansainvälisen perinnän palveluita valvotusti ja turvallisesti Sekundin oman verkoston kautta.

Sekundi
1
SUOMEN ASIAKASTIETO OY

Suomen Asiakastieto Oy on Suomen johtava yritys- ja luottotietoyhtiö. Yritys tuottaa asiakasyrityksilleen luotettavaa tietoa ja toimivia ratkaisuja liikesuhteen kaikissa vaiheissa. Suomen Asiakastieto Oy on luotettava yhteistyökumppani niin riskienhallinnan kuin markkinointitietopalveluidenkin tuottaja. PPG Managerin avulla on mahdollista hakea henkilö- ja yritysasiakkaiden luottotietoraportteja. Raporteilla voi minimoida laskutukseen liittyviä riskejä. Tutustu lisää luottotieto-ominaisuuteen tästä.

ASIAKASTIETO
1
SUOMEN YRITTÄJÄT

Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 116 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö. Mukana on yrityksiä kaupan, liikenteen, palvelujen, teollisuuden ja urakoinnin toimialoilta. Jäsenrakenne vastaa suomalaista yritysrakennetta. Jäsenyrityksistä puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrityksiä. Suomen 88 000 työnantajayrityksestä Suomen Yrittäjiin kuuluu 52 000 yritystä. Voit tutustua Yrittäjien toimintaan osoitteessa www.yrittajat.fi ja liittyä mukaan. Olemme osa Suomen Yrittäjien neuvontapalvelua. Lisäksi Helsingin, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen Yrittäjät Ry:n jäsenet saavat jäsenetuja palveluistamme. Kysy lisää myynnistämme!

SUOMEN YRITTÄJÄT
1
Visma PPG Oy

Visma PPG Oy on vuodesta 1993 toiminut yrityspalvelutalo. PPG sekä tytäryhtiömme työllistävät yhteensä noin 60 alan ammattilaista, jakaantuen laki-, taloushallinto- sekä laskutus / saatavienhallintayksiköihin. Yritystemme yhteenlaskettu liikevaihto on tällä hetkellä noin 5,5 milj. euroa. Vahvuutemme on yrityspalvelutalo-konseptimme, jolla saamme asiakasyritysten käyttöön koko laaja-alaisen osaamisemme - usean eri palveluntarjoajan sijaan asiakasyritys pystyy keskittämään kaikki palvelut saman katon alle. Asiakaskuntamme koostuu pääosin pk-yrityksistä, mutta myös kunnat, vakuutusyhtiöt sekä yksityishenkilöt käyttävät osaamistamme. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti.

Visma PPG Oy
1
LYYTI OY

Lyyti on suomalainen tapahtumanhallinta-palveluita tarjoava yritys, joka tarjoaa ratkaisuja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Ilmoittautumisjärjestelmämme kautta ilmoittautuu vuosittain yli kaksi miljoonaa ihmistä. Lyyti auttaa tapahtuman järjestäjää kutsuissa, ilmoittautumisten vastaanotossa, viestinnässä ja osallistujatietojen raportoinnissa.

LYYTI OY
1
Apix

Apix Messaging Oy on sanomanvälitysyhtiö, joka tarjoaa palveluja yritysten verkkolaskutukseen ja muiden liiketoimintaan liittyvien tapahtumien sähköistämiseen. Palvelut kattavata aineistojen muunnokset, reitittämisen ja jakelun niin sähköisiin kuin fyysisiin kanaviin, sekä sähköisen arkistoinnin. Apixin palvelut soveltuvat kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille.

Apix
1
EKANSIO

eKansio on uudenaikainen kotimainen ohjelmisto. Teknologia perustuu tietokantojen luontiin ja muokkaukseen. Käyttäminen on helppoa www-selaimien tai mobiililaitteiden kautta. eKansio toimii pilvipalveluna. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia asennuksista, palvelimista tai varmuuskopioinneista. eKansion palvelujärjestelmä huolehtii järjestelmän turvallisesta käytettävyydestä. Useat yritykset käyttävät eKansion ja PPG Managerin integraatioratkaisua. Räätälöity toiminnanohjaus ja automatisoitu laskutus ovat tehostaneet yritysten toimintoja merkittävästi.

EKANSIO
1
Yrityssaneeraus.com

Yrityssaneeraus.com on Visma PPG:n (PPG Managerin emoyhtiö) ylläpitämä sivusto, josta löydät tukea ja opastusta saneerauspäätöksen tekemiseen. Käytettävissäsi on kokonaisvaltainen paketti tietoa saneerausmenettelyn luomista mahdollisuuksista. Olemme myös koonneet sinulle alan ammattilaisten vastaukset yleisimpiin yrityssaneerausta koskeviin kysymyksiin. Lisäksi saat helposti yhteyden asiantuntijaamme, jonka kanssa voitte yhdessä kartoittaa tilanteesi. Lakiasiantuntijoillamme on vuosien kokemus menestyksekkäiden yrityssaneerausten läpiviemisestä. Kanssamme selvität yrityksesi tilanteen läpikotaisin, minimoit riskit ja maksimoit mahdollisuudet yrityksesi uuteen nousuun.

Yrityssaneeraus.com