Automatisoi laskutus - maksimoi tuotto

Asiakas- ja tuoterekisteri

Tuote- ja asiakastietojen järjestelmällinen kokoaminen nopeuttaa laskutusprosessia sen jokaisessa vaiheessa. PPG Managerissa luot kätevästi erilaisia asiakasryhmiä ja klikkaat lähtevään laskuun helposti tiedot yrityksesi avaintuotteista.

Laskutusohjelmassamme käytössäsi ovat selkeät rekisterit asiakas- ja tuotetiedoille. Voit jakaa asiakkaasi erilaisiin alennusryhmiin, tarkastella helposti tuotteiden katetta ja tehdä kätevästi kauppaa myös ulkomaisten toimijoiden kanssa.

Voit viedä rekisterit helposti yleisimpiin tiedostomuotoihin (HTML, PDF, CSV, Excel). Halutessasi siirrämme asiakas- ja tuotetiedot vanhasta laskutusohjelmastasi PPG Manageriin.

Asiakasrekisteri osana tehokkaampaa laskutusta

Asiakasrekisterissä hallinnoit helposti yritys- ja henkilöasiakkaidesi tietoja. Voit jakaa laskutettavat asiakkaasi erilaisiin hinta- ja alennusryhmiin. Palvelumme avulla käyt kauppaa huolettomasti myös yli rajojen, sillä ohjelmassamme voit mukauttaa kätevästi tarvittavat veroasetukset ulkomaisia toimijoita laskuttaessasi.

Osana monipuolisia työkalujamme tarjoamme mahdollisuuden yhdistää asiakastietosi MailChimp-järjestelmään. Näin voit lähettää tiedotteita ja sähköpostimarkkinointia joko tietyille asiakasryhmille tai koko asiakaskunnallesi.

asiakasrekisteri

Tuoterekisterin avulla yksilöityä tietoa myynnistä

PPG Managerin tuoterekisteri nopeuttaa merkittävästi yrityksesi laskutusta ja selkeyttää raportointia. Palvelu antaa yksilöityä tietoa myös tuotteidesi katteesta. Luot rekisteriin helposti kattavat tuotetiedot, kuten tuotekoodit, hinnan ja varastosaldot.

Palvelussamme ryhmittelet tuotteesi eri kategorioihin ja voit lisäksi määrittää esimerkiksi alkuperämaan ja valmistajan. Tuotteiden tyypittely erilaisiin kategorioihin tekee raportoinnista ja tietojen hakemisesta vaivatonta. Voit myös tiliöidä myynnin tuotekohtaisesti.

Ota maksutta käyttöösi PPG Manager ja selkeytä yrityksesi asiakas- ja tuotehallintaa!