Automatisoi laskutus - maksimoi tuotto

Laskutus ja perintä

laskutus

Laskutus on PPG Managerissa® erittäin helppoa. Yksinkertaisimmillaan avaat vain laskunpohjan, lisäät asiakkaan sekä tuotteet ja napsautat Laskuta-painiketta. Lasku siirtyy sähköisesti Telian tulostusjärjestelmään, jonka kautta se kuljetetaan kirjeenä asiakkaallesi.

Voit myös lähettää kokonaan sähköisiä laskuja tai jopa tulostaa pdf-laskun ja antaa sen asiakkaalle käteen tai lähettää sähköpostitse. Tarvittaessa voit vaivatta liittää laskuihin erilaisia liitetiedostoja.

Automaattinen maksuseurantapalvelu

Jokainen lasku siirtyy oletuksena maksuseurantaan. Tämä tarkoittaa, että lähetämme automaattisesti laskuista eräpäivän jälkeen maksumuistutukset. Tarpeen vaatiessa Visma PPG Oy aloittaa erääntyneiden laskujen osalta perintätoimet, jotta yrityksenne saa saatavansa. Näin PPG Manager® tekee laskutuksesta mahdollisimman helppoa ja vähentää riskejä. Asiakkaanne maksavat laskut PPG Managerin asiakasvaraintilille, josta ne tilitetään yrityksellenne päivittäin.

Markkinoiden kehittynein automaattilaskutus

Jos haluat, voit automatisoida laskutuksen täysin luomalla automaattilaskutuksen. Tämä on kätevä vaihtoehto erityisesti säännöllisesti toistuvassa laskutuksessa. Voit myös tehdä laskun valmiiksi hyvissä ajoin ennen sen lähettämistä. Kun kirjaudut ohjelmaan, näet aina etusivulla päivän laskut jotka pitää laskuttaa tänä kyseisenä päivänä.

Koontilaskut

Tarvittaessa voit yhdistää useita laskuja yhdeksi asiakkaalle lähetettäväksi koontilaskuksi. Koontilaskuille saa laskujen tuotteet joko yhtenä listana tai laskukohtaisesti eriteltynä. Koontilaskuja voi lähettää niin Itellan kautta kuin sähköisesti tai sähköpostillakin.

Tarjoukset

PPG Manager® mahdollistaa myös pdf-muotoisten tarjousten tekemisen ja lähettämisen asiakkaalle. Tarjouksen tekeminen on yhtä helppoa kuin uuden laskun luominen. Jälkeenpäin voit muuttaa tarjouksen tietoja, laskuttaa sen tai – tai tarvittaessa myös poistaa tarjouksen.

Tutustu laskutusohjelmaan!