Tutustu PPG Manageriin

Miten PPG Manager® -laskutusohjelma toimii?

PPG Manager® on täysin suomalainen laskutusohjelma, jonka avulla on mahdollista automatisoida yrityksen laskutus sekä perintä. Laskutuspalvelu automatisoi laskutusrutiinisi, kuten laskujen lähetyksen, suoritusten valvonnan, huomautuskirjeet ja perinnän – kaiken ilman lisäkustannuksia. Myös verkkolaskut ja englanninkieliset laskut onnistuvat helposti. Näin voit laskutuksen sijasta keskittyä liiketoimintaasi. PPG Manager -ohjelmistolla on jo yli 5 000 käyttäjää.


PPG Manager® -laskutusohjelman käyttö on helppoa: Sinun tarvitsee vain syöttää laskutustiedot järjestelmään, niin hoidamme kaikki toimenpiteet puolestasi. Laskutus- ja maksuvalvontapalvelua ei ole sidottu laskutusmäärään: palveluita voivat käyttää sekä yritykset, joilla on vähän laskutusta, että yritykset, joiden laskutusmäärä on suuri. Automaattiset taloushallinto-ominaisuudet auttavat pitämään yrityksen kirjanpidon ajantasalla.


Lue lisää PPG Manager®:n ominaisuuksista »Laskutuspalvelun hinnoittelu

Toisin kuin monet muut laskutusohjelmat, PPG Manager® ei sisällä kiinteitä maksukuluja vaan hinnoittelu perustuu yrityksen kuukausittaisten laskujen kappalemäärään. Laskutus tapahtuu kuukausittain jälkikäteen todellisten laskumäärien mukaisesti.


Katso hinnasto! »


Laskutusohjelman käyttöönotto

PPG Manager® -laskutusohjelman saat käyttöösi helposti. Avaa maksuttomat tunnukset tästä ja saat ne välittömästi sähköpostiisi. Tervetuloa helpon laskutuksen maailmaan!


Aloita käyttö »


Palvelun käyttäminen

Lasku tulostetaan ja lähetetään automaattisesti asiakkaalle Telian tulostuspalvelun kautta tai verkkolaskuna. PPG Manager® -laskutusohjelma tarkistaa päivittäin, onko asiakas maksanut laskun, ja kun maksu näkyy tilillämme siirretään rahat tilillesi. Mikäli asiakas ei maksa laskua, lähetetään hänelle maksumuistutus ja siirretään tarvittaessa perintään ilman lisäkustannuksia. Laskutusohjelma siis hoitaa velan perinnän puolestasi. Ei enää erillisiä kalliita perintäpalveluita!


Lue lisää laskutuksesta »