Automatisoi laskutus - maksimoi tuotto

Laskutuspalvelu

Yrityksen maksukyvyn ylläpitämisessä ja rahankierrossa on olennaista se, että laskut lähetetään nopeasti ja maksuvalvonta on tehokasta. Laskujen lähettäminen on ensimmäinen askel saamisten kotiuttamiseksi, minkä lisäksi laskut myös luovat yrityskuvaa.


Laskutuspalvelumme avulla asiakkaamme ei enää tarvitse itse hoitaa laskujen lähettämistä, kun lähetämme laskut asiakkaan puolesta. Hoidamme kaikki toimenpiteet asiakkaamme puolesta, jolloin asiakas saavuttaa resurssi- ja kustannussäästöä.Maksuvalvonta

Laskutus- ja maksuvalvontapalveluidemme avulla yritys voi keskittää resurssinsa täysin omaan liiketoimintaansa ja siirtää kaikki laskutukseen ja maksuvalvontaan liittyvät toimenpiteet tehtäväksemme. Laskujen lähettämisen lisäksi valvomme suoritukset asiakkaamme puolesta ja tilanteissa, joissa laskua ei makseta, lähetämme yrityksen puolesta myös maksuhuomautuskirjeet. Asiakasyhteydenotot ohjataan tekemään asiakaspalveluumme laskutusasioissa ja sovittaessa myös muissa asioissa.

Laskutus- ja maksuvalvonnan kaikki toimenpiteet tapahtuvat viiveettömästi ja saatavat ovat ammattilaisten ajantasaisessa valvonnassa. Samalla myös kustannukset pienenevät. Tehokas reskontravalvonta ja asianmukaiset toimenpiteet myös parantavat maksujen saantia, nopeuttavat rahankiertoa ja pienentävät luottotappioriskiä.

Laskutuspalvelun saat ottamalla käyttöön PPG Managerin tästä. PPG Managerin käyttöönotto on maksuton ja laskutusohjelma on heti käyttövalmis.

Voit ottaa laskutuspalvelun käyttöösi myös lähes mihin taloushallinnon järjestelmään tahansa (mm. Visma Nova, Passeli, Netbaron, Ecom, Futursoft, Fivaldi, Heeros ja monia muita). Integraatio järjestelmään on maksuton ja kestää alle tunnin. Soita ja kysy lisää!

Puh. 02 4808 8090

Lisätietoja:

PPG Manager »

Ominaisuudet »

Hinnasto »

Asiakkaidemme kommentteja »

Yhteystiedot »