PPG Manager

Yritys

PPG Manager Oy on erikoistunut yritysten taloushallintoprosessien helpottamiseen. Yrityksen taustalla on Visma PPG Oy, jolla on yli 20 vuoden kokemus saatavienhallintapalveluista. PPG Manager Oy:ssä yhdistyvät saatavienhallinnan ammattilaisuus ja nykyaikaisin tietotekniikka-osaaminen tavalla, jolla asiakkaamme pystyvät maksimaalisesti vapauttamaan resurssejaan ja turvaamaan saataviensa kotiuttamisen.

Visiomme

PPG Manager Oy:n tavoitteena on kasvaa maan johtavaksi toimijaksi pk-sektorin taloushallintoprosessien sähköistämisessä, ulkoistamisessa ja tehostamisessa. Pk-yritykset pystyvät olemaan ajoissa mukana nykyisessä sähköisten osto- ja myyntitapahtumien kehityksessä avullamme helposti ja vaivatta, jolloin samalla yrityksen resursseja vapautuu, rahankierto nopeutuu ja luottotappioriski pienenee.

Helppokäyttöinen ja monipuolinen laskutusohjelmamme helpottaa yrittäjän arkirutiineja ja on yrittäjän käytössä turvallisen web-sovelluksen kautta. Laskutusohjelman lisäksi tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaista saatavienhallintaa, jolloin parhaimmillaan yrittäjä vain syöttää laskutiedot ja kaikki toimenpiteet laskujen lähettämisestä ja suoritusten valvonnasta lähtien aina perintätoimiin saakka hoidetaan yrittäjän puolesta. Yrittäjä voi tällöin jättää saataviensa valvonnan ammattilaisten tehtäväksi ja keskittyä itse ydinliiketoimintaansa.