Automatisoi laskutus - maksimoi tuotto

Verkkolaskut

Verkkolasku on sähköinen lasku, jonka tiedot välitetään vastaanottajalle sähköisessä muodossa. Välityksen tekee verkkolaskuoperaattori. PPG Managerin® verkkolaskuoperaattori on Maventa Oy. Verkkolaskun vastaanottajana voivat olla niin yritykset kuin kuluttajatkin. Verkkolaskujen määrä on ollut Suomessa jo pitkään kasvussa.

Sähköisiä laskuja luodaan järjestelmässä samaan tapaan kuin normaaleja laskuja. Ensin pitää vain varmistaa, että laskutettavan asiakkaan tietoihin on lisätty niin sanottu OVT-koodi, jonka perusteella ohjelma osaa lähettää laskun oikeaan osoitteeseen. Laskutusohjelma osaa tarvittaessa hakea asiakkaan verkkolaskutustiedot napin painalluksella.

Sähköistä laskua luodessa napsautetaan ensin Laskutus > Laskutus > Uusi lasku. Sen jälkeen haetaan laskutettava asiakas joko nimen tai sähköpostin perusteella. Tämän jälkeen laskuun voi lisätä tuoterivejä, laskurivejä ja tekstirivejä. Lopuksi valitaan kohta Laskuta sähköisesti ja laskutetaan lasku. Tämän jälkeen verkkolaskuoperaattori Maventa toimittaa laskun sähköisesti vastaanottajalle.

PPG Manager® -laskutusohjelmassa on mahdollista luoda automaattisia verkkolaskutuksia. Automaattilasku voi olla joko tavallinen tai täysautomaattinen. Jos automaattilasku on tavallinen, niin lasku luodaan automaattisesti, mutta se vaatii vielä käyttäjän vahvistuksen. Jos lasku on täysautomaattinen, se ei edellytä käyttäjältä mitään toimenpiteitä vaan lähtee itsenäisesti ja ajastetusti vastaanottajalle.

Tutustu laskutusohjelmaan!