Automatisoi laskutus - maksimoi tuotto

Helppo laskutusohjelma

Nykypäivänä laskutuksen ei tarvitse olla työlästä ja monimutkaista. PPG Manager on helppo laskutusohjelma, joka tekee laskutuksesta tehokasta hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa ja automatisoimalla vaiheita, jotka tähän asti on pitänyt tehdä manuaalisesti.

PPG Managerin keskeisenä toimintaperiaatteena on automaattinen laskutus. Se tarkoittaa, että maksupalvelumme henkilökunta huolehtii puolestasi laskutuksen sujuvuudesta uusimpien sähköisten työkalujen avulla. Automaattiseen laskutukseen sisältyvät laskujen lähetys, käsittely, tilitykset sekä mahdolliset perintätoimet.

Laskutusohjelmassa luotu lasku lähetetään asiakkaalle joko Itellan postipalvelun kautta tai verkkolaskuna. Laskun tilinumerona on PPG Managerin asiakasvaraintili. Palvelumme hoitaa maksuvalvonnan kokonaisvaltaisesti ja asiakasvaraintililtä tehdään päivittäin tilitykset yrityksen omalle tilille. Mikäli asiakas ei maksa laskua eräpäivään mennessä tehdään tarvittavat huomautus- ja perintätoimet. Tervetuloa helpon laskutuksen maailmaan!

Ota helppo laskutusohjelma käyttöösi tästä!

Lisätietoja:

PPG Manager »

Laskutuspalvelu »

Ominaisuudet »

Hinnasto »

Asiakkaidemme kommentteja »

Yhteystiedot »